Vrijdag 11 maart, zaterdag 12 maart en zondag 13 maart 2011

RAIL heeft de laatste jaren bewezen in Houten een modelspoorexpositie op poten te kunnen zetten met een eigen gezicht. De mooiste modelbanen van individuele bouwers van naam naast verenigingsbanen uit binnen- en buitenland van super kwaliteit zijn er te vinden.

Maar ook het werk van verenigingen waar behalve het resultaat meeweegt dat de presentatie tot stand kwam met de inzet van álle leden. RAIL toont daarmee aan hoe breed ontwikkeld de modelspoorhobby in Nederland is.

Een bezoek aan RAIL motiveert en inspireert om de hobby (weer) op te pakken.

 

In 2011, en wel van 11 tot en met 13 maart, zal RAIL Houten op volle toeren draaien. Net als in 2008 is er weer een bijeenkomst van de PROTO bouwers uit binnen- en buitenland. Voor hen is een correcte schaalverhouding het belangrijkste. Buitenstaanders zouden misschien zeggen “wat een muggenzifters”, maar…….. wat zij bereiken is wel héél bijzonder. RAIL heeft in 2011 enkele sfeervolle en zeer bijzondere banen weten te strikken die zelden op evenementen in de Lage Landen te zien zijn.

Zoals gebruikelijk is er op RAIL weer veel informatie over techniek, zijn er vele demonstraties en wordt er in een aparte zaal weer een aantal lezingen gehouden. Alle leveranciers van naam zijn present om de door u bestelde specialiteiten te leveren, maar zij hebben u ook vele voordelige en bijzondere modellen aan te bieden. En natuurlijk kunt u ook op uw gemak zoeken naar dat éne onderdeel dat u nog mist bij uw eigen modelbaan!

zie: www.modelspoorbeurs.nl en www.rail.nl

Laatst aangepast (vrijdag, 25 maart 2011 21:08)